Wekelijkse Pure Dance avonden

Pure Dance is de naam van onze wekelijkse, vrije inloopavonden in Den Haag, Delft en Rotterdam. Deze dansavonden zijn voor iedereen toegankelijk dus ook wanneer je denkt dat je geen danser bent.

Wat gebeurt er op een avond? Op deze wekelijkse dansavonden ontmoet een dynamische groep dansers elkaar om te dansen, te ontmoeten, te onderzoeken en te genieten van wat hun lijf wil uitdrukken in de dansSommigen dansen al heel lang en sommigen doen dit voor het eerst. Na ongeveer 25 minuten jezelf opwarmen, wordt er verteld waar de avond over gaat. Daarna begeleiden we je door de avond heen en stopt de dans niet meer.

Voor wie zijn deze avonden? Voor iedereen die zichzelf wil ontdekken, bewuster wil staan in het leven, plezier wil hebben, graag ontdekt wat er in zijn hart en hoofd leeft, wonden wil helen, uitdrukking wil geven aan de emotie van het moment en nog veel meer. Je hoeft niet jong en lenig te zijn, want het gaat om je echtheid. Je hoeft niet een model te zijn, want het gaat hier om de unieke schoonheid in jou.

Praktische informatie
19.15 uur | deur gaat open, muziek aan 19.30 uur | warm-up
19.35 uur | voordeur sluit
20.00 uur | opening ronde
21.45 uur | einde avond

Kosten
Losse dans €16,50
10x strippenkaart €145,00
Gaarne aan deur betalen. Strippenkaarten zijn in overal te gebruiken.

Aanmelden is wel fijn, maar niet noodzakelijk en je kunt éénmalig of heel vaak komen dansen. De groepen bestaan uit vaste dansers en nieuwe dansers. De sfeer is open, toegankelijk en ontvangend. Geef je op via saryo@kpnmail.nl of 06 48152072.

Wil je wekelijks ons programma ontvangen via Whatsapp, Signal of Telegram, stap dan in onze besloten PURE DANCE groep. Op deze manier blijf je goed op de hoogte van veranderingen, updates en last minutes. Stuur een berichtje naar 0648152072 met de vermelding van “JA PURE DANCE”

WOENSDAGAVONDEN IN DEN HAAG
Centrum Wajid
Prins Hendrikplein 1
gratis parkeren mogelijk in de buurt van de Buitenrustweg (10 min lopen)

DONDERDAGAVONDEN IN ROTTERDAM
Gymzaal Olijflaan 14
Olijflaan 14
gratis parkeren voor de deur

VRIJDAG AVONDEN & ZONDAG OCHTENDEN IN DELFT
Lijm & Cultuur
Rotterdamseweg 272
gratis parkeren

VRIJDAGAVONDEN IN DELFT
PURE NATURE DANCE
Moeder Aarde in het Abtstwoudsebos
Tanthof, Delft
Gratis parkeren. Locatie

ZONDAGOCHTENDEN IN DEN HAAG
PURE BEACH DANCE
naast BeachClub Amigos
Ingang duinen
gratis parkeren