Pure Dance

In de bijna 25 jaar dat ik lesgeef in de verschillende vormen van Conscious Dance, is de ontwikkeling richting een eigen vorm gegroeid. Het kreeg de naam Pure Dance, omdat de essentie van de dans is dat we onze puurheid vinden en toe kunnen laten en dat deze puurheid zich steeds meer kan manifesteren in ons leven.

De dansvloer is niet zo verschillend van ons dagelijks leven en daardoor kunnen we de dans in ons leven brengen en ons leven op de dansvloer. De dans is een manifestatie van wie we zijn en het brengt ons in contact met hogere frequenties.

Onze wekelijkse avonden in Den Haag, Rotterdam en Delft, maar ook onze dansen in de natuur en dansen op het strand, worden Pure Dance genoemd. Het zijn laagdrempelige dansmomenten die voor iedereen toegankelijk zijn.

Tijdens de Pure Dance avonden worden de lessen begeleid, om dieper te kunnen gaan in de dans. Het motiveert je, stimuleert je en laat kanten van jezelf naar boven komen die je misschien niet had verwacht. Het brengt de energie naar een hoger plan en daardoor kom je los van je bekende verhaal en vaste patronen.