Ecstatic Dance

Ecstatic dance is een vrije vorm van dans met als doel extase te bereiken, de overgave in je dans. Dit is een natuurlijke staat waarin je bewustzijn verschuift en je een meditatieve en gelukkige gemoedstoestand ervaart door lichaamsbeweging.

Naast het feit dat het heel leuk is om je lichaam op muziek te bewegen, is het ook wetenschappelijk bewezen dat Ecstatic Dance goed is voor je mentale & fysieke gezondheid. Het maakt je vrij van gedachten en brengt je in een natuurlijke staat van Zijn. Het laat het leven door je heen stromen en maakt je gelukkig.

Het mooie van Ecstatic Dance is dat er slechts drie regels zijn om in gedachten te houden en te respecteren wanneer je deelneemt aan een extatische dans. Dit is: Geen alcohol/drugs, be natural, Niet praten, zeg het met je lichaam en Geen oordeel, respecteer elkaar

Verder heb je geen beperkingen tijdens een Ecstatic Dance-sessie! Er is geen choreografie, er is geen vast muziekgenre, en het allerbelangrijkste: er is niets dan liefde en acceptatie om je heen. Het is een veilige ruimte om jezelf echt uit te drukken zoals je wilt. Hieronder een korte uitleg.

Je bent ook welkom op www.ecstaticdancedelft.nl